Kontakt

Scan me!

Scan this QR Code!

Naslov: Šmartinska cesta 28, 1000, Ljubljana, Slovenija

GSM: +386 (40) 222 112
Email: Pišite nam
Web: www.narocam.si

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.

Prevajanje


Socialna prijava

FORGOT YOUR DETAILS?

PRIVARČUJTE PRI GORIVU
TUDI DO

20% ALI VEČ

Z UPORABO XTREME FUEL TREATMENT

POSTANITE REDNA STRANKA
IN KUPUJTE

Z 20% POPUSTOM

TAKO BOSTE PRIVARČEVALI ŠE DODATNO

POSTANITE SODELAVEC/KA
PODJETJA SYNTEK GLOBAL

PODJETJA V KATEREM IMATE NEOMEJENE MOŽNOSTI
DELA IN ZASLUŽKA

TER SI ZAGOTOVITE FINANČNO NEODVISNOST

PREV
NEXT

Želite biti obveščeni o naših zadnjih ponudbah?

XTREME FUEL TREATMENT (XFT)
Preberi več +

XTREME FUEL TREATMENT (XFT)

To je večnamenski mali odmerek k gorivu, ki je bil pred kratkim ponujen širši javnosti podjetja Syntek Global. To je proizvod, ki vam dejansko pomaga privarčevati gorivo in s tem denar! Zdaj imajo posamezniki kot tudi majhna podjetja enake možnosti uporabe, kot so jih imele do sedaj velike rudarske družbe, prevozniške družbe in druge industrijske družbe zadnjih 20 let...
APIDONUM NARAVNA KOZMETIKA
Preberi več +

APIDONUM NARAVNA KOZMETIKA

APIDONUM so 100% naravne, bogate, hranljive, z vitamini in antioksidanti prepojene kreme, ki vašo kožo naredijo čudovito gladko ter jo učinkovito varujejo in negujejo. Ne vsebujejo nobenih kemikalij, konzervansov ali aditivov ter so primerne za ljudi vseh starosti in tipov kože.
ADONIA REVOLUCIONARNA KOZMETIKA
Preberi več +

ADONIA REVOLUCIONARNA KOZMETIKA

Adonia prinaša tisto, kar obljublja: ATHENA 7 MINUTE LIFT krema že pri prvi uporabi, vidno zmanjša vaše gube v samo 7 minutah, LEGTONE SERUM krema za zmanjševanje celulita pa vidno odpravi celulit v samo 9 minutah, LASHALIVE SERUM vam naravno poveča vaše trepalnice.

Izdelava spletnih strani

 • Sistemi upravljanja vsebin
 • Spletne trgovine
 • Predstavitvene spletne strani
 • Online katalogi
 • Portali
 • & in druge dinamične spletne strani

GRAFIČNI DIZAJN

 • Logo design
 • Flajerji & Brošure
 • Vizitke
 • Reklamni Design
 • Powerpoint predstavitve
 • Banerji

INTERNETNI MARKETING

 • Optimizacija spletnih strani
 • Trženje prek iskalnikov
 • Internetno oglaševanje
 • Spletne analize
 • Reklamiranje na naših straneh

ZGRABITE ENO OD NAJBOLJŠIH POSLOVNIH PRILOŽNOSTI V ZADNJIH DESETLETJIH IN POSTANITE POSLOVNI PARTNER PODJETJA SYNTEK GLOBAL

Prihodnost pripada tistim, ki vidijo možnosti še preden te postanejo očitne.
John Sully

ZADNJE OBJAVE

VIEW ALL -
Xtreme Fuel Treatment predstavitev
Xtreme Fuel Treatment predstavitev (Slovenski podnapisi)
SYNTEK GLOBAL POSLOVNA PRILOŽNOST

XTREME FUEL TREATMENT

XTREME FUEL TREATMENT

Xtreme Fuel Treatment je izdelek, patentiran in časovno testiran v industrijskih obratih po vsem svetu, skozi skoraj dve desetletji. Obsežni podatki o testiranju in meritvah učinkovitosti dokazujejo, da resnično deluje! Vse do danes je bil ta izdelek v uporabi le v velikih industrijskih podjetjih in v velikih količinah. Zdaj je XFT prvič dostopen širši javnosti za uporabo v vozilih vseh vrst.

ODKRITO LETA 1951

Fischer in njegova ekipa so na Tehnični Univerzi nadaljevali raziskavo o organokovinskih spojinah. V farmacevtski industriji je njegovo delo privedlo do razvoja katalizatorjev ali snovi, ki omogočajo kemijskim reakcijam, da se pojavijo hitreje ali pod drugačnimi pogoji,
kot bi bilo sicer možno. Naftnim rafinerijam je njegovo delo pomagalo pri razvoju nizko vodilnih goriv.
http://science.howstuffworks.com/dictionary/famous-scientists/chemists/ernst-otto-fischer-info.htm

NOBELOVA NAGRADA LETA 1973

Fischer, Ernst Otto (1918 -), nemški anorganski kemik in britanski kemik Geoffrey Wilkinson
sta bila leta 1973 nagrajena z Nobelovo nagrado za neodvisno delo
v kemiji in za njuno delo na področju organokovinskih spojin.
http://science.howstuffworks.com/dictionary/famous-scientists/chemists/geoffrey-wilkinson-info.htm

O XTREME FUEL TREATMENT

Oljetopne organsko-kovinske spojine, ki jih najdemo v XFT preprosto pomenijo, da se lahko bolj enakomerno in enostavno mešajo z drugimi izdelki na osnovi različnih olj, brez kakršnih koli težav ločitve ali neenakomerne koncentracije v gorivu. Če uporabljate tablete kot dodatek gorivu, jih morate najprej raztopiti v vodi, da se razpršijo v gorivo. Po tem ko tableto dodate v gorivo, še vedno ni pravilno raztopljena in se zato z gorivom ne meša dobro. S tem izgubljate dragoceno gorivo, ki gre skozi izpušno cev v ozračje. XFT poskrbi, da je vsaka kapljica goriva tretirana pravilno in zgori v vašem motorju.

Produkt bo zagotovo deloval tudi pri vas. Prihranili boste med 5% in 15%. Lahko tudi več. Če imate v lasti tovorno vozilo pa bodo rezultati še bolje vidni.

XFT znižuje temperaturo gorljivosti vašega goriva. S tem se ustvarja manj plina in večja kilometrina, nastane manj ogljikovega dioksida, nižje so emisije, več je moči, ampak to so le nekatere prednosti. Obstaja veliko sestavin v izdeleku Syntek in vsaka ponuja svoj edinstven nabor prednosti.

Sodobni -high-tech- gorivni vbrizgi motorja imajo zelo tesne tolerance. To pomeni, da delujejo zelo natančno, in da je le malo ali nič prostora za celo majhen delec prahu in umazanije, brez da bi to vplivalo na uspešnost vbrizga. XFT vsebuje detergente, ki skrbijo, da je vaš motor čist in brez škodljive usedline v črpalki za gorivo in vbrizgalnikih. Stalna uporaba XFT
bo ohranila maksimalno učinkovitost vašega motorja in funkcij vseh pomembnih delov.

XFT zagotavlja najboljše mazilo za bate, črpalke, za gorivo in vbrizgalnike, zmanjšuje trenje in podaljšuje življenjsko dobo motornih delov. Nezadostno mazanje delov iz današnjih goriv lahko povzroči prezgodnje odpovedi delov motorja in zato drage zamenjave in popravila.

XFT je gorivni stabilizator. Ko je gorivo narejeno, ima tako kot vsi proizvodi na oljni osnovi težnjo po ločevanju. Ker se ločuje, izgubi nekatere učinkovitosti. XFT stabilizira gorivo, ohranjanja gorivo v istem stanju za daljše časovno obdobje. Prednost tega je, da bo shranjeno gorivo imelo veliko večji rok. To je še posebej pomembno za čolne, skladiščenje, snežne aparate, snežne freze, dvoriščno orodje ali katero koli drugo sezonsko orodje, ki se uporablja samo v določenem delu leta, nato pa stoji v skladišču več mesecev.

XFT vsebuje polimerizacije gorenja in preprečevalce, da bi preprečili kopičenje blata in spremembo v vašem gorivu, ki lahko zamaši filtre. To je še posebej pomembno pri dizelskih gorivih.

Vsakič ko zmešamo tekočine in kovine skupaj, dobimo oksidacijo, toploto in vlago. To so idealni pogoji za rjo in korozijo. To je tisto, kar se dogaja v vašem rezervoarju za gorivo. XFT pa vsebuje zaviralce za rjo in korozijo, ki zmanjšajo korozijo v rezervoarjih za gorivo in dostavnih sistemih. Pogled na razlike med tema ventiloma motorja pred zdravljenjem in po njem.

Čeprav je vaša cisterna za gorivo zapečatena, se med toplotno ustvarja kondenz, kot tudi proces oksidacije, zato se ne morete izogniti pridobivanju vode v vašem gorivu. XFT vsebuje antikondenz, ki pomaga odstraniti vodo iz goriva in s tem kondenzacijo. Zakaj je to pomembno? Voda je lahko zelo škodljiva in draga v motorju. Lahko tudi pomembno prispeva k neuspešnem vbrizgu goriva.
Vse te komponente skupaj naredijo XFT najbolj celovit dodatek k gorivu na trgu.

Viktor Cilenšek - LjubljanaNeodvisni distributer
Xtreme Fuel Treatment sem začel uporabljati najprej na Renault Twingo 1,2 ki je letnik 1997, ki mi je pred uporabo porabil povprečno 6,8 lit/100km. Že po prvem tankanju se mi je poraba spustila na skoraj neverjetnih 3,74 lit/100km in se mi po mesecu dni ustalila na povprečnih 4,2 lit/100km. XFT je edini proizvod do sedaj kateri resnično deluje, med vsemi, ki sem jih do sedaj preizkusil.

naš način dela v 3 korakih

Kot novo stranko, ki bi želela uporabljati naše proizvode in storitve, vas najprej seznanimo s proizvodi, planiramo uporabo, ter spremljamo do željenega cilja.

VEČ O MENI +

planiramo

Pred nakupom se z vsako stranko posvetujemo in naredimo plan in strategijo uporabe proizvodov.

svetujemo

Svetujemo vam, kar bi bilo najbolj primerno, glede na vaše finančne zmožnosti.

spremljamo

Vsako stranko po nakupu naših proizvodov nato spremljamo do željenega rezultata.

Prihodnost pripada tistim, ki vidijo možnosti še preden te postanejo očitne.
-- John Sully
TOP
Translate »