Kontakt

Scan me!

Scan this QR Code!

Naslov: Šmartinska cesta 28, 1000, Ljubljana, Slovenija

GSM: +386 (40) 222 112
Email: Pišite nam
Web: www.narocam.si

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.

Prevajanje


Socialna prijava

FORGOT YOUR DETAILS?

XTREME FUEL TREATMENT vam privarčuje gorivoPrihranite denar z njegovo uporabo

Xtreme Fuel Treatment

Zadnjih 20 let, industrijski velikani prihranijo milijone dolarjev pri porabi goriva!

“Prvič v zgodovini, je njihova skrivnost razkrita tudi Vam…”

… In njen uspeh je 100% zagotovljen!

XFT sem uporabila pri mojih zadnjih štirih polnjenjih. Moje milje so se povečale iz 20,2 na 26,3. Kar pa je še bolje je damoj avto deluje z močjo kot pred petimi leti, ko sem ga kupila. Zagotovo bom priporočala XFT vsem mojim prijateljem.Marissa S., Glandale, AZ

Slišati je predobro, da bi bilo res. Prepričani smo, da ste to že slišali pri mnogih produktih, ampak ta produkt resnično naredi to, za kar je ustvarjen! Testi in rezultati so neverjetni! Povprečen prihranek je od $10-$20 na vsako polnjenje. Vozniki tovornjakov privarčujejo še veliko več!

Sem lastnik avtomobila 2000 PeterBilt 379 z 550 konjskimi močmi. Bil sem razočaran nad povprečnim številom prevoženih kilometrov goriva 4,7 mpg. Odkar uporabljam XFT, se je moja kilometrina povečala na 5,7-6,2 mpg. Ker imam službo v kateri sem veliko v avtomobilu, mi XFT povečuje prihranke in s tem mesečne prihodke. Ta produkt mi prihrani $$ dan za dnem.Chuck, Jacksonville, FL

03

Je še vedno slišati predobro da bi bilo res? To je mislil tudi Dr. Keith Laggos, predsednik NM Business Journal, dokler ni tudi sam preizkusil XFT na svojem Mercedes Benz avtomobilu. Ko je videl da so se njegove milje zvečale iz 23 na 27 mpg, ni bil več skeptik in je izbral Syntek Global kot produkt meseca v NM Business Journal.

040404
V prvi polovici potovanja od Chikaga do Floride, je Mercedes Benzov računalnik izračunal povečane milje iz 23 mpg na skoraj 27 mpg z povprečno hitrostjo 73 milj/h. To je neverjeten porast za 17,4%. Strošek XFT je povprečno 17 centov na galono. Preračunali smo da 17,4% milj porasta je enako kot prihranek $0,68 za galono, če je galona $3,90. rezultati so takšni, da je vračilo ob investiciji 400%Network Marketing Business Journal
Syntek Global si je zavaroval pravice in s tem ponudil izdelek širši množici. Pred tem so imele koristi od tega produkta samo velike korporacije, sedaj pa imajo koristi tudi posamezniki.

 

Kaj Vam XFT ponuja:

  • Izboljša ekonomičnost porabe
  • Podaljša življensko dobo vozila
  • Poveča moč vozila
  • Zmanjšuje izpust emisij za približno 1/3

07

1. Kako XFT deluje?

Poveča moč goriva in prihranke

XFT vsebuje olje topne organsko-kovinske spojine, ki delujejo kot “izgorevni modifikator” in “katalizator” za znižanje vžiga goriva za več 100 stopinj … približno 400 natančneje! Preprosto povedano, to pomeni, da se ustvarja daljše gorenje, to pa omogoča motorju, da izrabi vse gorivo ali pa vsaj večino. 08Znižanje vžiga goriva zagotavlja več časa v procesu izgorevanja, kar ne pomeni le bolj popolno izgorevanje, temveč tudi pomeni, da več goriva poganja motor in je manj izpušnih plinov. To se z rednim ali celo premium razredom goriva ne zgodi, kadar se ga uporablja samostojno v vašem vozilu. Torej, kaj to pomeni za vas? Omogočanje bolj popolnega izgorevanja pomeni, da porabimo manj goriva, ker je razpoložljivo gorivo bolj učinkovito izrabljeno. To pomeni večja kilometrina in prihranek denarja!

Podaljšuje življenjsko dobo motorja in zmanjšuje obrabo09

Boljše izgorevanje privede tudi do tega, da manj ogljika nastane na delih motorja. Manj ogljika pa pomeni manjšo obrabo vašega motorja in njegovih delov, kar lahko prevedemo v manj popravil na življenjsko dobo vašega vozila. Še enkrat; prihrani vam denar.

Zmanjševanje škodljivih emisij in manjše onesnaževanje

Ena od nepričakovanih in zelo pomembnih prednosti uporabe XFT je tisto, kar počne za naše okolje in zrak, ki ga vsi dihamo. Z izboljšanjem procesa izgorevanja v motorju lahko zmanjšamo izpuste škodljivih snovi, ki jih proizvaja vozilo. Skupni izraz je danes za to Carbon Footprint. Ogljikov odtis je merilo vpliva na okolje glede na količino toplogrednih plinov, ki jih proizvajamo. XFT vam bo pomagal zmanjšati vaš ​​ogljikov odtis. Vsako vozilo, ki uporablja XFT pelje čisteje.

2. Zakaj ta izdelek deluje tako dobro?

Oljetopne organsko-kovinske spojine, ki jih najdemo v XFT preprosto pomenijo, da se lahko bolj enakomerno in enostavno mešajo z drugimi izdelki na osnovi različnih olj, brez kakršnih koli težav ločitve ali neenakomerne koncentracije v gorivu. Če uporabljate tablete kot dodatek gorivu, jih morate najprej raztopiti v vodi, da se razpršijo v gorivo. Po tem ko tableto dodate v gorivo, še vedno ni pravilno raztopljena in se zato z gorivom ne meša dobro. S tem izgubljate dragoceno gorivo, ki gre skozi izpušno cev v ozračje. XFT poskrbi, da je vsaka kapljica goriva tretirana pravilno in zgori v vašem motorju.

10

3. Ali bo ta produkt deloval tudi za vas?

Produkt bo zagotovo deloval tudi pri vas. Prihranili boste med 5% in 15%, lahko tudi več. Če imate v lasti tovorno vozilo pa bodo rezultati še bolje vidni. Ni malo primerov pri katerih se je poraba zmanjušala tudi za več kot 20%.

Rezultati so neverjetni:

101112

Varčevati denar ni edina prednost pri uporabi XFT… XFT znižuje temperaturo gorljivosti vašega goriva. S tem se ustvarja manj plina in večja kilometrina, nastane manj ogljikovega dioksida, nižje so emisije, več je moči, ampak to so le nekatere prednosti. Obstaja veliko sestavin v izdeleku Syntek in vsaka ponuja svoj ​​edinstven nabor prednosti.

Detergenti

Sodobni -high-tech- gorivni vbrizgi motorja imajo zelo tesne tolerance. To pomeni, da delujejo zelo natančno, in da je le malo ali nič prostora za celo majhen delec prahu in umazanije, brez da bi to vplivalo na uspešnost vbrizga. XFT vsebuje detergente, ki skrbijo, da je vaš motor čist in brez škodljive usedline v črpalki za gorivo in vbrizgalnikih. Stalna uporaba XFT bo ohranila maksimalno učinkovitost vašega motorja in funkcij vseh pomembnih delov.

13

Mazilo

XFT zagotavlja najboljše mazilo za bate, črpalke, za gorivo in vbrizgalnike, zmanjšuje trenje in podaljšuje življenjsko dobo motornih delov. Nezadostno mazanje delov iz današnjih goriv lahko povzroči prezgodnje odpovedi delov motorja in zato drage zamenjave in popravila.

Stabilizator goriva

XFT je gorivni stabilizator. Ko je gorivo narejeno, ima tako kot vsi proizvodi na oljni osnovi težnjo po ločevanju. Ker se ločuje, izgubi nekatere učinkovitosti. XFT stabilizira gorivo, ohranjanja gorivo v istem stanju za daljše časovno obdobje. Prednost tega je, da bo shranjeno gorivo imelo veliko večji rok. To je še posebej pomembno za čolne, skladiščenje, snežne aparate, snežne freze, dvoriščno orodje ali katero koli drugo sezonsko orodje, ki se uporablja samo v določenem delu leta, nato pa stoji v skladišču več mesecev.

Polimerizacija gorenja in preprečevanje

XFT vsebuje polimerizacije gorenja in preprečevalce, da bi preprečili kopičenje blata in spremembo v vašem gorivu, ki lahko zamaši filtre. To je še posebej pomembno pri dizelskih gorivih.

Rja in korozija

14Vsakič ko zmešamo tekočine in kovine skupaj, dobimo oksidacijo, toploto in vlago. To so idealni pogoji za rjo in korozijo. To je tisto, kar se dogaja v vašem rezervoarju za gorivo. XFT pa vsebuje zaviralce za rjo in korozijo, ki zmanjšajo korozijo v rezervoarjih za gorivo in dostavnih sistemih. Pogled na razlike med tema ventiloma motorja pred zdravljenjem in po njem.

15Antikondenz

Čeprav je vaša cisterna za gorivo zapečatena, se med toplotno ustvarja kondenz, kot tudi proces oksidacije, zato se ne morete izogniti pridobivanju vode v vašem gorivu. XFT vsebuje antikondenz, ki pomaga odstraniti vodo iz goriva in s tem kondenzacijo. Zakaj je to pomembno? Voda je lahko zelo škodljiva in draga v motorju. Lahko tudi pomembno prispeva k neuspešnem vbrizgu goriva. Vse te komponente skupaj naredijo XFT najbolj celovit dodatek k gorivu na trgu. Da bi uživali le del zgoraj navedenih prednosti bi morali kupiti premium gorivo ter še veliko drugih dodatkov h gorivu, še vedno pa ne bi bili niti blizu učinka XFT dodatka. Poleg tega pa bi vas premium gorivo in pa dodatki stali tudi po 10x več kot XFT dodatek.

16

17

2318

192021

ODKRITO LETA 1951

XFTXFTFischer in njegova ekipa so na Tehnični Univerzi nadaljevali raziskavo o organokovinskih spojinah. V farmacevtski industriji je njegovo delo privedlo do razvoja katalizatorjev ali snovi, ki omogočajo kemijskim reakcijam, da se pojavijo hitreje ali pod drugačnimi pogoji, kot bi bilo sicer možno. Naftnim rafinerijam je njegovo delo pomagalo pri razvoju nizko vodilnih goriv.

http://science.howstuffworks.com/dictionary/famous-scientists/chemists/ernst-otto-fischer-info.htm

NOBELOVA NAGRADA LETA 1973

XFTFischer, Ernst Otto (1918 -), nemški anorganski kemik in britanski kemik Geoffrey Wilkinson sta bila leta 1973 nagrajena z Nobelovo nagrado za neodvisno delo v kemiji in za njuno delo na področju organokovinskih spojin.

http://science.howstuffworks.com/dictionary/famous-scientists/chemists/geoffrey-wilkinson-info.htm

Sort By: Direction:

Xtreme Fuel Treatment

Steklenička 118ml

Xtreme Fuel Treatment

Steklenička 59ml

Xtreme Fuel Treatment

Folija 10ml
TOP
Translate »